Beste deelnemer aan de 41e Nacht van Weesp.

De acceptatiebrief is afgelopen weekend op de bus gegaan.

In deze brief vind je onder andere alle voor jouw equipe belangrijke tijden (je formele starttijd en hoe laat jullie bij de technische keuring moeten zijn) en het toegekende startnummer.

acceptatiebrief

Je startnummer staat inmiddels ook op de website.

Mocht je deze brief eind van de week nog niet hebben ontvangen, stuur dan een e-mail naar informatie@nachtvanweesp.nl.

We zorgen er dan voor, dat er alsnog een vervangende brief voor je klaar ligt op de instructieavond op 8 mei, of anders bij de technische keuring op 12 mei aanstaande.

Alle ‘Nacht’-wetenswaardigheden nog even op een rij:

– Instructieavond 8 mei 2012, aanvang 20:00 uur in het verenigingsgebouw van de Koninklijke Harmonie De Adelaar aan de Papelaan te Weesp. De koffie staat klaar!

– Op 12 mei start van de 41e Nacht van Weesp. De 1e deelnemer wordt om 16:41 uur gekeurd bij de Taxi Centrale Weesp-Muiden aan de Hogeweyselaan te Weesp.

– De starttafel bevindt zich in het verenigingsgebouw van de Koninklijke Harmonie De Adelaar aan de Papelaan te Weesp. Hier kunt u gebruik maken van een broodjesbuffet, inclusief één consumptie. Gerekend is op 2 broodjes per persoon. Na binnenkomst ontvangen de deelnemers een tasje met gadgets. Circa 20 minuten voor je officiële starttijd ontvang je het routeboek.

– Daarna vertrek je via een aangegeven route naar het startpodium, dat staat opgesteld in het centrum van Weesp, vlak voor het stadhuis. Hier ontvangen jullie de controlekaarten en op je officiële starttijd mag je vertrekken onder begeleiding van muziek.

– Halverwege de 41e Nacht van Weesp staat er in het NBC gebouw in Nieuwegein een heerlijk warm en koud buffet voor jullie klaar.

– Rond 04:30 uur of zoveel later dan jullie zijn gestart worden jullie weer terug verwacht bij de finish in het verenigingsgebouw van de Koninklijke Muziekvereniging De Adelaar te Weesp.

– Niet vergeten: Zondagavond om 20:00 uur start de uitleg met aansluitend de prijsuitreiking. Ook dan zijn jullie weer te gast bij de Koninklijke Harmonie De Adelaar aan de Papelaan te Weesp.

Loes Donker
Inschrijfadres 41e Nacht van Weesp

Generale repetitie van de organisatie

oefenavond