Uizetters onderweg met hun fototoestel.

Volgende week komen de uitzetters weer bij elkaar om de laatste zaken m.b.t. de vier trajecten door te spreken. De trajecten zijn klaar en nagereden.

Frank Mijling krijgt volgende week de digitale bestanden van de opdrachten en uitleggen van de uitzetters. Frank gaat de opdrachten invoegen in het routeboek en de uitleggen samenstellen. Daarna gaat alles naar de drukker (printer) die er weer mooie ingebonden routeboeken van maakt.

Inmiddels zijn de uitzetters begonnen met de uitlegpresentaties en daarom afgelopen weekend aan het fotograferen geslagen. Een beetje zon maakt de plaatjes toch wat mooier!

Uit het Bol Pijl traject (3e traject) komen de volgende plaatjes.

31

Dit nieuwe tunneltje onder het spoor is onlangs in gebruik genomen. Hierdoor gaat een mooie door onze bedachte val met een spoorwegovergang helaas niet door. Een val in het tunneltje is niet mogelijk!

32

Tijdens de Nacht zal Guus Rekers de bemande routecontrole zijn op de plek van de Lancia Epsilon. Dit is aan de Mereveldseweg in Utrecht.

33

VTC3 aan de St. Laurensdreef in Utrecht ligt er nog wat verlaten bij, geen enkele auto te zien. Op zondagmorgen 13 mei zal het daar aanmerkelijk drukker en gezelliger zijn.

Op deze parkeerplaats staan ook mobiele toiletten. Ze staan links van de Snackbar onder een lantaarnpaal.

Ook staat hier een aparte Snackmobiel waar de deelnemers een lekkere Vietnamneese loempia kunnen halen!