Het coördinatieteam en de uitzetters zijn al weer volop bezig met de komende Nacht van Weesp.

De routes zijn verkend en de stratenlijsten zijn gemaakt.
Met de 41e aflevering blijven wij op het ‘vaste’ land.

Gebied
De route van de Nacht is hier en daar aangepast en voert de deelnemers over mooie wegen en weggetjes door de provincies Utrecht en Noord-Holland.

De route loopt van Weesp, Diemen, Ouderkerk, Amstelveen, Uithoorn naar VTC1 bij Karwei aan de Industrieweg in Mijdrecht.

Vandaar via Wilnis, Kockengen, Harmelen, Achthoven West en Oost naar Nieuwegein (VTC2) met het buffet bij het NBC.

nbc

Vervolgens via Nieuwegein, Tull en ’t Waal, Schalkwijk, Houten, Oud-Wulven, Meerenveld, Uithof, De Bilt, Groenekan naar VTC3 in Overvecht Utrecht.

Het laatste traject via Maarssen, Haarzuilens, Portengen, Nieuwer ter Aa, Loenersloot, Nederhorst den Berg naar de finish bij Harmonie De Adelaar in Weesp.

Bekende en onbekende weggetjes die samen weer een leuke en uitdagende route vormen.

De uitzetters; Frank Mijling, Sjaak Visser, Gert van Schaick, Hans Jansen, Martin Fierlier en Wim en Joke den Doop zijn druk bezig hun traject met leuke en vallen in te vullen.

De onderstaande foto’s van spannende wegsituaties zijn gemaakt in het 3e traject. De vraag is natuurlijk waar precies en wat bedenkt de uitzetter hier nu voor een val bij!

max

Het is verstandig de skibox voor de Nacht te verwijderen!

Deze mooie rotonde is eigenlijk wel een beetje van de ASV de Vechtstreek.

rotonde

Onze secretaris Erik Naaijen heeft deze rotonde hoogst persoonlijk getekend. Het huisje staat helaas wat in de weg om deze gehele rotonde te kunnen bewonderen.

Tijdens de Nacht is daar natuurlijk gelegenheid genoeg voor. Erik kan je er uiteraard alles over vertellen.