43e Nacht van Weesp 10 en 11 mei 2014

Uitzetters nieuws

Het 2e traject van Amersfoort (VTC 1) tot Nijkerk (VTC 2 pauze) gaat het snelste via de A1 en de A28, maar we denken niet dat u als deelnemer aan de Nacht van Weesp dat leuk zou vinden.

We hebben dus een andere (iets langere) route gevonden, waarbij de route afwisselend door bosgebied, een stukje industriegebied maar in ieder geval door veel groen gaat.
201461Na het aanvragen van de vergunning was de gemeente Putten het niet eens met ons bos/zandpad, zodat de ‘Drosteweg’ moest vervallen, maar gelukkig hebben we voor u nog een ander stukje zandweg gevonden.
(links: Drosteweg)

In ‘Veenhuizerveld’ kregen we bericht dat er in de aangevraagde route medio mei een rotonde zou worden aangelegd, en om te zorgen dat u niet voor een wegopbreking zou komen te staan is ook daar een alternatief voor gevonden. 201462
Wat op de kaart een leuk bospad was (en te rijden leek) is door een hek afgesloten, dus deelnemer wees op uw hoede, u mag niet door (dichte) hekken!

(boven: jammer van het mooie pad achter het hek)

201463Op het industriegebied kwamen we ook nog een stukje natuur tegen in de vorm van een bonte koe. De uitzetter routebeschrijving zou hier wel een val op bouwen, bij kaartlezen mag u wel even kijken, maar houd de ogen liever op de weg(situatie) gericht.

201464
Rest nog een belangrijke vraag, gaan wij hier voor- of achterlangs?