43e Nacht van Weesp 10 en 11 mei 2014

Uitzetters nieuws

Het 1e traject, dat de deelnemers naar Amersfoort brengt, is klaar!

Op 23 februari hebben de uitzetters de route en de valstrikken gecontroleerd en hier en daar nog wat aanpassingen gedaan. Het is een vlot te rijden traject geworden dat vrijwel geheel door het groene buitengebied gaat.141

Vlak onder Eembrugge versperde de bus op de foto enige tijd de route. Zoals je kunt zien zijn de bermen nogal modderig en is het oppassen dat je niet in de blubber terecht komt. Hopelijk is dat op 10 mei allemaal voorbij. We zullen zien.

De weg links (zie hieronder) hebben wij ook maar links laten liggen. Gelukkig maakt deze weg geen deel uit van de Nacht van Weesp. Hoewel een beetje glijden en glibberen misschien ook wel een keer leuk is om te doen.

142
Het oponthoud werd veroorzaakt door de mannen die de Range Rover aan het restaureren zijn. Helaas is de restauratie niet klaar voor de Nacht van Weesp. Misschien komen zij met een andere auto, maar dat was nog niet helemaal zeker.
143
De wegwerkzaamheden op VTC 3 bij de firma Condoor Group B.V. aan de Handelsweg 31 3899 AA Zeewolde (Trekkersveld) gaan super snel.

144

Het oprijden van het terrein hebben wij iets aangepast. De finish AutoBianchi (gele vlag) staat nu op de Edisonweg. Hierna ga je rechts het terrein op en zoekt een parkeerplekje langs het gebouw of op de einde weg rechts. Zie de situatietekening die ook in het routeboek wordt opgenomen.