Instructieavond 45e Nacht van Weesp

De instructieavond vindt plaats op dinsdagavond 17 mei 2016. Deze richt zich in het bijzonder op de C-, Toer-, Youngtimer- en Classic-klasse en wordt gehouden in het verenigingsgebouw van de Koninklijke Harmonie De Adelaar aan de Papelaan 126a, 1382 RP in Weesp. Aanvang 20:00 uur. In de pauze van deze instructieavond of op zaterdag bij de technische keuring kunt u uw rallyschilden in ontvangst nemen op vertoon van uw acceptatiebrief. Deze borden dient u goed zichtbaar aan de voor- en achterzijde van uw auto te bevestigen.

Werkzaamheden Weesperweg

Wegwerkzaamheden
Van de Provincie Noord‐Holland hebben wij een bericht ontvangen over de afsluiting van de Weesperweg (van 20 t/m 23 mei).
Dit is de weg van afrit 3 van de A1 richting Muiden en Weesp.
Helaas hebben wij het begin van Traject 1 daardoor moeten aanpassen. Als deelnemer zal je daar geen last van ondervinden, de uitzetter heeft natuurlijk al een mooie nieuwe route gemaakt.

Je kan naar de start van de 45e Nacht van Weesp dus geen gebruikmaken van deze Weesperweg.
Uiteraard ook niet op zondag bij het naar huis rijden en ’s‐avonds naar de prijsuitreiking.
Op de A1 staan de omleidingen op de bekende gele borden aangegeven.
Vanuit de richting Hilversum loopt deze route via de A9, Weesp via afrit 1 N236.
Vanuit de richting Amsterdam ook via de A9 en dezelfde route.

Zie voor gedetailleerde informatie de PDF. Afsluiting A1 Weesp.

Op dit moment is het niet duidelijk of er ook op de A9 nog afritten afgesloten worden vanuit de richting knooppunt Holendrecht tot knooppunt Diemen.
Het is slim om e.e.a. via het internet te controleren en er rekening mee te houden dat de reis naar Weesp wat langer zal duren dan normaal.