Nog drie weken en dan…

Afgelopen week is het Coördinatie Team Nacht van Weesp al weer voor de laatste keer bij elkaar geweest. Alle zaken met betrekking tot locaties, routeboek, uitleg, presentaties, bekers en bemensing zijn doorgenomen.

Niets ontgaat het CTN-team bij een keuze voor de lekkerste versnapering!

41

42

De sandwichborden en banners zijn op strategische plekken in en om Weesp geplaatst .

43

44

Het was een beetje proppen, maar alle merkenbekers pasten precies in de Lancia Epsilon. Rinus en Ben hebben ze bij de betreffende dealers afgegeven en straks worden ze natuurlijk weer allemaal opgehaald. De wisselbekers zijn inmiddels gegraveerd met de namen van de winnaars 2011 en wachten op de nieuwe winnaars.

Frank en Gert zijn naar de drukker geweest om de kwaliteit te testen van de kaarten en de routeopdrachten. Zij zijn tevreden over de kwaliteit. De kaarten zijn weer in zwart/wit zodat je de route zelf kan intekenen met een accentueerstift.

De rallyborden worden op dit moment gemaakt. Net als voorgaande jaren heeft de hoofdsponsor Koster Di Giacomo (Grootmeesters in makelen) gezorgd voor mooie meetliniaaltjes.

Dinsdagavond 8 mei is er de instructieavond die je absoluut niet mag missen. De uitlegpresentaties staan klaar op de laptop. Alle reglementen worden toegelicht en aan de hand van de droogritten routebeschrijving, Bol Pijl en kaartlezen wordt een en ander in de praktijk gebracht. Je bent beslist in het voordeel als je komt en alle uitzetters zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kun je op deze avond ook al je rallyborden afhalen. Wij beginnen om 20:00 uur in de zaal van de Harmonie De Adelaar aan de Papelaan 126a in Weesp.

Op zaterdag 12 mei staat Gert van Schaick in de buurt van de starttafel om nog vragen over de reglementen te beantwoorden. Dit is de laatste mogelijkheid, dus kom op tijd.