Afgelopen 13 februari zijn uitzetters bezig geweest met de controle van het 1e traject routebeschrijving. Martin Fierlier heeft leuke aparte vallen bedacht. Het is opletten geblazen.

Voor je het goed beseft, zet hij je op het verkeerde been en ben je 30 strafpunten rijker. Dat Martin oog heeft voor mooie plekjes zie je aan de onderstaande foto.

kraai

Gelukkig staat dit oriënteringspunt links van de te berijden route en zal een opdracht als “na 32 rode vakken rechts” hier gelukkig niet mogelijk zijn.

Jammer genoeg heeft de ASV De Vechtstreek geen business seats in de Arena, dus vallen in de parkeergarage zullen niet in de rit voorkomen. Er onder doorrijden gaat natuurlijk wel gebeuren.

arena

Nu is het nog angstig stil op dit mooie terreintje vlakbij Ouderkerk aan de Amstel.

ouderk

Tijdens de 41e nacht van Weesp zal het hier een stukje drukker worden. Een simpele maar uiterst fraaie val is hier door Martin neergelegd.

Na ca. 60 km rijden kom je uiteindelijk bij VTC 1 op het parkeerterrein van Karwei aan de industrieweg te Mijdrecht. Daar staat een cateringcar voor de eerste hartige versnapering waarvoor 15 minuten tijd in de rijtijd van traject 2 is opgenomen. Tijd dus om even de benen te strekken en de versnapering rustig weg te werken.

finish

Aanstaande donderdag 16 februari komen alle uitzetters bij elkaar om de vorderingen m.b.t. de trajecten door te spreken en afspraken te maken voor het maken van de uitleg en de uitleg presentaties.

Op vrijdag 24 februari staat het narijden van het 3e traject Bol Pijl op het programma.