49e Nacht van Weesp 9‐10 mei 2020

Op zondag 2 november verschenen de eerste equipes in de deelnemerslijst op de website.

Die hebben natuurlijk het nieuwe aftelklokje m.b.t. tot het einde van de vroegboekkorting gezien en geen risico meer genomen.

De uitzetters zijn al vanaf 11 september aan het werk. Wie zet welk traject en welk systeem uit. Altijd even een puzzel. Gert van Schaick en Sjaak Visser nemen Traject 1 voor hun rekening. Pijlen kortste route, start op het podium aan het Grote Plein in Weesp. Via Nigtevecht, Loenen aan de Vecht, Nieuwersluis, Breukelen, Breukeleveen, Tienhoven, Maartensdijk, Den Dolder naar Soesterberg. VTC1 is gepland in de buurt van de Sterrenbergweg.

Het Traject 2 is in handen van Joke en Wim den Doop. Simpele routebeschrijving langs Oud Leusden, Leusden Zuid, Woudenberg, Scherpenzeel naar Renswoude.

Zo’n bord in Scherpenzeel is altijd te misbruiken voor een tekstvalletje!

Een val uit de 11e Dag van Weesp zal zeker in de een of andere vorm worden opgenomen.

VTC2 is bij  Restaurant De Hof net buiten Renswoude. Daar staat een prachtig en lekker koud- en warmbuffet met een kleine verrassing klaar in de serre.

Aan weerszijde van het restaurant is een parkeerplaats. Natuurlijk parkeert iedereen netjes en laat wat ruimte over voor de anderen. Bij vertrek wel opletten bij het oprijden van de N224. Volg de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.

Na de rust gaat Paul van Os proberen om iedereen met Bol-Pijl opdrachten naar VTC 3 te loodsen in Nijkerk. Globaal via Renswoude, Walderveen, De Glind, Achterveld, Kallenbroek, Terschuur, Zwartebroek, Nijkerkerveen naar Nijkerk. Op dit moment is de juiste plek voor VTC 3 nog niet bekend. Wij zijn nog op zoek naar een bedrijfje op het industrieterrein achter de Mac Donalds bij de N301.

Traject 4 brengt ons weer terug naar Weesp. Frank en Annamarie Mijling hebben een IL door de Flevopolder getrokken waarop zij verschillende barricades hebben aangebracht om het wat spannender te maken.

De lijn loopt door Horsterwold, langs Almerehout, de Meenten en Almere Haven. Bij de Hollandse brug komt de route in Muiderberg en via Muiden en het industrieterrein in Weesp naar VTC 4 bij de Golfbaan.

Oefenen voor de Nacht van Weesp.. Ja dat kan!

Op zondag 19 april kan je dezelfde systemen als die van de Nacht van Weesp oefenen bij de 11e Dag van Weesp. De gelegenheid om je kennis op te frissen of bij te spijkeren voor een beter resultaat in de  Nacht van Weesp.

Vier trajecten (KL, RB, BP, KL) met een lunchpauze van 30 minuten bij Hoeve Landzicht Nieuwer ter Aa.

Start eerste deelnemer om 11:01 uur bij de Golfbaan in Weesp.

Vooraf is er nog een beknopte PowerPoint instructie van alle systemen. Deze instructie begint om 10:00 uur.

Inschrijven kan vanaf 1 januari 2020 op www.asvdevechtstreek.nl.