Uitzettersnieuws 4 Nacht van Weesp 2018

Traject 2. Van Schoterhoek Voorweg naar Weypoort.

Of van VTC 1, Nieuwveen, langs Langeraar, Woubrugge, rand Alphen aan den Rijn, Boskoop naar De Vliethoeve aan de Oude Rijn in Bodegraven.

Dat alles met behulp van blauwe pijlen via de kortste route. Frank en Annamarie Mijling hebben de 14 pijlen geplaatst en aan jullie om via de juiste routes alle goede controles op je controlekaart te krijgen.
Niet alleen op de kaart kijken, maar ook nog proberen te genieten van de mooie weggetjes en de omgeving. Bij een heldere ‘Nacht’ moet dat zeker lukken.

Hier alvast een mooie situatie bij daglicht. Het moet aan de hand van dit kleine kaartje snel duidelijk zijn waar het is. Of niet!

 

 

 

 

 

 

De foto hiernaast is gemaakt op één van de gele wegen op het onderstaande kaartfragment. Waarschijnlijk staat daar ook een mooie routecontrole.

 

 

 

 

 

 

Zo’n prachtige rechte polderweg nodigt uit om het gaspedaal in te trappen, maar realiseer je dat er tegenwoordig overal camera’s staan en snelheidscontroles worden opgesteld.

Uiteraard zal Frank op zondagavond 13 mei aan de hand van een PowerPoint presentatie haarfijn uit de doeken doen hoe de juiste kortste routes liepen en welke routecontroles op je controlekaart hadden moeten staan om met nul fouten bij de finish aan te komen.

Naast de uitzetters zijn er natuurlijk nog veel meer personen bezig om de 47e Nacht van Weesp weer succesvol te laten verlopen.
Om de prijzentafel te vullen moet er het nodige gebeuren. Alle merkenbekers zijn inmiddels naar de sponsors gebracht om daar een paar weken te staan glanzen in de showroom.

De prijzen voor de A-, B-, C-, T- CT-, CS en Y klassen staan in 2 grote dozen in de schuur te wachten om naar Weesp gebracht te worden. Verschillende wisselbekers zijn door Ger Smit (Smit Sportprijzen, Nieuwemeerdijk 34, Badhoevedorp) met de pantograaf voorzien van de namen van de winnaars 2017 of voorzien van een plaatje met de namen.